20.5 C
Tirana

(foto360) Rana e hedhun, plazhi i virgjër që nuk duhet ta lini pa e vizituar këtë verë.

VENDI

Rana e hedhun është vetëm 3.5 km nga Shëngjini e sigurisht me pak veshtiresi edhe nga Rrjolli,Velipoje por sigurisht nese vendosim te marrim kete rruge na duhet një mjet 4×4.
Edhe pse është në të njëjtën vijë bregdetare është krejt ndryshe, një plazh i pastër, gati i gati i virgjër.
Ai ka qenë një plazh i fshehur dhe i pa frekuentuar shumë deri më tani për shkak të rrugës së keqe.
Tashmë lajm i mirë është se rruga është shtruar me asfalt.
 

- Advertisement -

TE FUNDIT