11.5 C
Tirana

Foto e rrallë historike e gjigantëve të artit shqiptar

VENDI

Ata janë emra të mëdhenj të botës së artit dhe të letrave shqipe që u bënë bashkë 75 vjet më parë në qytetin e Shkodrës.
Nga e majta: Gaqo Tashko, Lola Gjoka, Ernest Koliqi, Dom Nikoll Koliqi, Tefta Tashko, Asdreni, Lasgushi (Poradeci), Gjergji Canco, Koço Tashko.
“Sa e vështirë të mbledhësh kaq shumë njerëz të shquar në një vend”, shkruan Ilir Konomi.
“Fotoja është bërë në shkurt 1938, përpara Kafes së Madhe në Shkodër.”
/Voal

- Advertisement -

TE FUNDIT