19.5 C
Tirana

Fevziu shtanget kur mëson çmimin marramendës të çantës, vë “duart në kokë” në mes të emisionit: Puuu

VENDI

Jola Hasimi së bashku me bashkëshortin e saj janë pronarë të një biznesi në Firence të Italisë fqinje, ku jetojnë prej vitesh. Ata prodhojnë aksesorë luksi, çmimet e të cilëve shkojnë në mijëra euro.

Hasimi nuk i shpëtoi pyetjes së Blendi Fevziut, se çfarë çmimi kishte asksesori më i shtrenjtë që ajo tregton…

Pjesë nga intervista në Opinion

Jola Hasimi: Kam shkuar 18 vjeçe drejt Firences në Itali.

Blendi Fevziu: Ke shkuar në kushte normale?

Jola Hasimi: Po-po në kushte krejt normale. Menjëherë kam filluar studimet për Fashion Design. Kam pasur fatin e madh që kam shkuar në familjen e tani tim shoqi, kështu që kam pasur gjithë përkrahjen, nuk e kam ndjerë ndoshta atë peshën e madhe të fillimit në një vend të ri. Fillova studimet atje, jam diplomuar prej disa vitesh. Prej vitit 2014, unë e im shoq kemi themeluar markën artizanale Jola Hasimi që operon në Firence.

Blendi Fevziu: Edhe ju biznes tuaj? Dhe merreni me?

Jola Hasimi: Modë, por pjesë unike, edicione të limituar të bëra në përmasë. Që do të thotë ne nuk prodhojmë sasi. Ne jemi të fokusuar tek aksesorët e luksit, çantat, këpucët, rripat, parfumet.

Blendi Fevziu: Pezzo unico? I prodhoni?

Jola Hasimi: Ekzakt. I prodhojmë sipas dëshirave të klientit.

Blendi Fevziu: Tani ti e di që shqiptarët kanë një fiksim, po nuk të pyetën sa lekë kushtojnë këto që prodhoni ju nuk quhet.

Jola Hasimi: Varet, pjesa më e shtrenjtë që kemi në koleksion…

Blendi Fevziu: Çanta më e shtrenjtë që bëni?

Jola Hasimi: 85 mijë euro.

Blendi Fevziu: 85 mijë euro? Puu… Po kështu pak më të lira nuk ka?

Jola Hasimi: Natyrisht ka, por nuk janë për shtresën e mesme le ta quajmë, janë gjithmonë të shtrenjta.

Blendi Fevziu: Çfarë janë klientët kryesisht? Janë italianë apo ndërkombëtarë?

Jola Hasimi: Klientët kryesorë që ne kemi janë prej Dubai, Emiratet dhe rusët. Dhe jemi shumë të kënaqur.

- Advertisement -

TE FUNDIT