20.5 C
Tirana

Falja e Fiter Bajramit, Komuniteti Mysliman njofton besmitarët për oraret

VENDI

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka njoftuar ditën e sotme besimtarët se namazi i Fiter Bajramit falet gjatë ditës së enjten në orën 06:10 minuta në Sheshin Skënderbej për në Tiranë.

Kujtojmë se ka mbetur vetëm një ditë nga muaji i agjërimit, teksa përmbyllet kështu sakrifica e qindra besimtarëve myslimanë në të gjithë vendin në këtë muaj të shenjtë.

NJOFTIMI:

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Fitër Bajrami do të falet ditën e enjte në orën 06:10 në Sheshin “Skënderbej”, për besimtarët në Tiranë.

Programi fillon në orën 05:40 dhe mbaron në orën 06:20.

PROGRAMI I FITËR BAJRAMIT

Data: 13.05.2021

Dita: E enjte

Ora: 05:40-06:20

Vendi: Sheshi “Skënderbej”, Tiranë

Fillimi: 05:40, Moderatori Ejup Lila

Lexim Kur’ani: 05:45, Imami i Xhamisë së Et’hem Beut, Elton Karaj

Fjala përshëndetëse: 05:55, Kryetari i KMSh-së, H. Bujar Spahiu

Ligjëratë: 06:00, Nënkryetari i KMSh-së, Taulant Bica

Falja e Namazit: 06:10, Kryetari i KMSh-së prin në namaz

Hytbeja: 06:15 Myftiu i Tiranës, Lauren Luli

- Advertisement -

TE FUNDIT