18.5 C
Tirana

Enver Hoxha pëlqen burrat dhe ”flinte” me ta? Ja çfarë ka zbuluar gazetari shqiptar në Amerikë

VENDI

Gazetari Flamur Vezaj, që prej disa vitesh jeton dhe punon në SHBA, ka gjetur një mënyrë shumë origjinale për t’i kthyer përgjigje pretendimeve më të fundit të studiuesit Auron Tare.

 

Ky i fundit pretendon se, duke kërkuar gjatë në dosjet arkivore të Sigur imit të Shtetit të CIA-s dhe agjenturave të tjera të huaja, ka zbuluar se Ernest Koliqi dhe Martin Camaj kanë qenë agje ntë dhe bashkëpunëtorë të Sigurimit, UDB-së, CIA-s dhe jo vetëm.

 

Por Vezaj i kërkon Tares të zgjerojë fushën e tij kërkimore pasi aty do të gjejë edhe fakte të cilat tregojnë se, diktatori Enver Hoxha ka qenë ho moseks ual.

 

Postimi i plotë i gazetarit:

 

“Enver Hoxha ishte ho mosek sual! Në disa raporte te CIA-se që janë deklasifikuar lexon në kohë të ndryshme dëshmi që Enver Hoxha ishte hom oseks ual (cit.pede rast)! Biles në një rast thuhej se kishte qenë “dylber” i një tregtari të lekurave të kafshëve! Ka pas aq shumë raporte e shkrime në mediat e huaja, sidomos rrëfimet e telegrafistit dhe përkthyesit Ilir Bulka në vitin 1987! Edhe para këtij viti janë disa të dënuar ose familjarë të të vra rëve që kanë rrëfyer në atë kohë dhe më pas për ho mose ksuali tetin e di kta torit! Për këtë fakt ka edhe shumë shkrime e referenca arkivore të studiuesit Kastriot Dervishi etj!

 

- Advertisement -

TE FUNDIT