20.5 C
Tirana

Emigranti shkodran në Londër Daniel Maka, përsëri pranë familjeve në nevojë në zonën e Shllakut

VENDI

Sot emigranti shkodran me banim në Londër, Daniel Maka, ka bërë një tjetër gjest human duke ndihmuar me pako ushqime disa familje në nevojë në Shllak.

Nuk është hera e parë që Daniel Maka ndihmon familjet në nevojë në zonën e Shllakut, pasi vetëm dy muaj më parë ka ndihmuar edhe disa familje të tjera kryesisht kryefamiljare, gra te veja me pako ushqimore si dhe me të holla.

Urojmë që gjeste të tilla të përsëriten edhe herë të tjera nga individ apo biznese të ndryshme që kanë mundësi sado pak që të ndihmojnë familjet në nevojë në zonën e Shllakut.

Faleminderit Daniel Maka, Zoti të bekoftë dhe ta shpërbleftë mirësinë tënde gjithmonë. /Marrë nga faqja në Facebook “Krahina e Shllakut”/

 

- Advertisement -

TE FUNDIT