3.5 C
Tirana

EMËROHET SHEFI I RI I QARKULLIMIT RRUGOR . JA EMRI…

VENDI

Lëvizjet në polici prekin dhe qarkullimin rrugor , i cili deri më tani i kishte shpëtuar “furtunës” pas emërimit në krye të uniformave blu të Gledis Nanos.

 

Për rrjedhojë, Erion Ahmeti, nga shef i qarkullimit rrugor Tiranë emërohet në sektorin e sigurisë rrugore në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

 

 

Në vend të tij, në krye të policisë rrugore rikthehet Besmir Qibini, i cili e ka mbajtur këtë post më herët në vitin 2014-2015.

- Advertisement -

TE FUNDIT