9.5 C
Tirana

E gjeni dot se cila është vajza në fjalë, bëri bujë në filmin e njohur Shqiptar dhe sot vazhdon të jetë pjesë e

VENDI

Rudinën tek filmi aq i dashur Dy herë mat me siguri të gjithë e mbajnë mend. Ishte vajza që donte edhe akullore, edhe çokollatë dhe në fund fitoi ishte ajo që nga qyteti i saj ndaj kampionit më të madh shahut, në vendin tonë.

 

Por si duket “Rudina” pas kaq shumë vitesh? Manjola Begolli ka mbaruar studimet për ekonomik dhe sot nuk është më aktore, por i është futur rrugës së biznesit. Ajo pas shumë kohësh, ku edhe nuk është marrë më me aktrim, u rikthye në ekran, kur u bë pjesë e emisionit “Shiko kush luan”.

 

Manjola Begolli (vajza shahiste); ne kinokomedinë ku me humorin e saj godet mendjemadhësinë, mbivlerësimin e aftesive vetjake dhe mosbesimin për arritjet në punë shkencore të njerëzve të zakonshëm, siç i quan sot Kryeministri Edi Rama, me modesti e këmbëngulje, pasion e dëshirë për profesionin e shkencën, arriti të turpërojë kampionin e madh

- Advertisement -

TE FUNDIT