20.5 C
Tirana

Dy burra “edukojnë” njëri-tjetrin për parkimin, duke përdorur “dialogun” e grushtave dhe shkelmave

VENDI

Dy qytetarë të denjë të këtij vendi kanë “edukuar” plot kulturë e pasion njëri-tjetrin në lidhje me mënyrën e parkimit.

 

Ngjarja e një rëdësie të tillë kulturore, nuk kishte ku të ndodhte tjetër veçse në Qytetin Europian të Sportit, Tiranë.

 

Dialogu i përdorur prej tyre ishte tejet interesant, aq sa të gjithë akademikët do t’i kishin zili.

 

Qytetarët e nderuar përdorën në dialogimin e tyre grushtat e shkelmat, për të zgjidhur se cili prej tyre do të parkonte makinën në vendin e parkimit.

 

Ju si mendoni të dashur miq, a është e afërt dita për të hyrë në Europë?

 

 

- Advertisement -

TE FUNDIT