12.5 C
Tirana

Dr. Serena Hoxha tregon arsyet pse ju bashkua familjes së madhe PSD

VENDI

Kandidatja e Partisë SocialDemokrate , Dr. Serena Hoxha tregon arsyet pse ju bashkua familjes së madhe PSD të udhëhequr nga Z. Tom Doshi.

Dr. Serena Hoxha e ftuar në emisionin OPINION në Tv Klan foli për rrugëtim e saj të nisur në politikë si kandidate për deputete në qarkun e Tiranës nën siglën PSD. Ndër të tjera ajo shtoj se PSD është një parti e cila në qendër të vëmendjes ka bijtë dhe bijat e Kombit Shqiptar e udhëhequr fuqishëm nga principet e Demokracisë Sociale duke bërë paralelisht dhe një krahasim të politikbërjes së shtetit Gjerman e cila udhëhiqet nga po këto parime.

Humanizmi I Z. Doshi I cili është edhe kryetari I kësaj partie është faktuar në ndihma ekonomike për familjet në nevojë, shërbime shëndetësore të paguara nga të ardhurat personale të tij të cilat janë me qindra mijëra raste dhe të pare e shikuara nga vetë Shqiptarët janë dhe arsyeja madhore që Dr. Serena vendosi të zgjidhte këtë forcë politike.

Ajo çka vihet re në listat e PSD është se këto lista janë të përbërë nga njerëz me një background të lartë profesional të cilët besojnë fort që Shqipëria do të bëhet një vend më I mire falë punës të të gjithëve, të ardhur nga populli të cilët nesër në parlament do të jenë zëri më I mire I këtij të fundit për hallet dhe problemet e tij.

 

 

- Advertisement -

TE FUNDIT