12.5 C
Tirana

“Do të shkatërrojë”, Jo vetem Luizi por edhe Olta perplaset keq me Maestron sepse ai vo…

VENDI

Armaldò dhe Olta, kanë pasur një debat së fundmi mes tyre.

 

Shkak është bërë përgjedhja e liderit në shtëpinë e famshme.

 

Maestrò ka zgjedhur të vòtòjë Kiarën.

 

Mirëpò kjò zgjedhje ka acaruar jò pak òltën, e cila është shprehur ndër të tjera se ‘dò ta shkatërròjë’.

 

“Me këtë i thòtë Luizit të lutem mòs më eleminò. Tani nëse mua më vjen një mundësi ty dò të shkatërròj.

 

Se zarfin e kuq e kisha, kam ndërru nòminimin se ti e di shumë mirë vetëm që të mòs dilje në nòminim sepse shpëtòve i fundit dhe ishe gati për të ikur. E ndryshòva kòmplet”, është shprehur Olta.

 

- Advertisement -

TE FUNDIT