20.5 C
Tirana

Do futemi prapë në kar antinë/ Një ditë pas paralajmërimit, Rama befasohet nga qytetari

VENDI

Kryeministri Edi Rama ishte sot në Marikaj të Vorës ku ka risjellë në vëmendje sit uatën nga pand emia dhe u ka kujtuar qytetarëve të kenë kujdes dhe të ruhen pasi vi rusi nuk ka ik ur, por është ende i rrez ikshëm.

 

Një ditë më parë kryeministri ap eloi qytetarët që nëse shi frat vijojnë të rrit en me trend re kord si ditët e fundit, qeveria do jetë e det yruar të rikthejë ka rantinën.

 

Rama: Të mos afrohemi se…

Qytetari: Më duket se ka kaluar gjithçka.

 

Rama: Jo nuk ka kaluar gjithcka mos rrini me mendjen se ka kaluar, duhet me u rujt,
jo me dhënë dorën se është e rrez ikshme.

- Advertisement -

TE FUNDIT