8.5 C
Tirana

Djali i Jozefina Topallit fiton postin e rëndësishëm

VENDI

Djali i Jozefina Topallit, Genar Topalli është emëruar në pozicionin e Audituesit në Departamentin e Auditimit të Buxhetit të Shtetit, marrëdhëniet e punës dhe financiare.

 

Mësohet se Topalli e ka fituar vendin e punës në kushtet e pandemisë së COVID-19, dhe intervistën me gojë e ka zhvilluar me anë të videocall.

 

Pas vlerësimit të rezultateve të testimit me shkrim dhe intervistës, Topalli është shpallur fitues me 75 pikë.

- Advertisement -

TE FUNDIT