15.5 C
Tirana

Ditmir Bushati zgjidhet politikani i vitit në Shkodër (foto + video)

VENDI

Në një sondazh të zhvilluar online nga agjensia e spektakleve “Buna 1”, Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati, është vlerësuar nga votuesit me 40 % të votave si politikani i vitit.
Në garën ku morën pjesë 48 mijë shqiptare, drejtuesi politik i këtij qarku për Partinë Socialiste është vlerësuar si politikani më i mirë.
Përpos Bushatit në garë ishte dhe zëvëndëskryeministrja Senida Mesi dhe dy deputetët e djathtë, Romeo Gurakuqi dhe Izmira Ulqinaku.
Ky sondazh ka qëndruar i hapur për 1 muaj e gjysëm. Ndarja e cmimeve është bërë në një aktivitet të organizuar në teatrin Migjeni në Shkodër.
 

- Advertisement -

TE FUNDIT