12.5 C
Tirana

Dita më e rëndësishme për mediat “Media HESHT”

VENDI

SOT dt 3 maj në ditën ndëkombëtare të lirisë së Medias
Nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara dita e 3 majit është shpallur Dita Botërore e Lirisë së
Shtypit për të ngritur vetëdijen dhe rëndësinë e lirisë së shtypit dhe për t’ua kujtuar qeverive detyrën që kanë në drejtim të respektimit të të drejtës së shprehjes së lirë që është e garantuar me nenin 19 të Deklaratës së
Përgjithshme të të Drejtave të Njeriut…

- Advertisement -

TE FUNDIT