13.5 C
Tirana

Deshën të bëh eshin me një fëmijë, por u bënë me 4 djem identikë

VENDI

Në ditëlindjen e 34-të Jenny Marr dhe burri i saj, vendosën se ishte koha të fillonin të provonin për një fëmijë.

 

Çifti Jenny Marr, 35 vjeç dhe burri i saj, Chris Marr, 35 vjeç, jetojnë në qytetin amerikan të Dallasit.

 

Më 6 tetor ajo mësoi se ishte shtatzënë. Pas më shumë se 10 javësh shtatzënë Jenny shkoi me bashkëshortin për të bërë eko. Në ekran mjeku zbuloi se në barkun e 34 vjeçares po rrite shin tri foshnje.

 

Pas rreth gjashtë minutash tro nditje dhe he shtje, lo tët filluan të rrje dhin për të dy prindërit.

 

“Duket e tme rrshme të thuash, por nuk e di nëse do të ishin dom osdoshmërisht lo t gëzimi. Ne ishim plotësisht të tron ditur dhe sinqerisht, të tme rruar,” tha Chris Marr.

 

Por nuk mbaron këtu. Pas disa javësh Jenny dhe Chris shkojnë përsëri në spital. Mjeku u tha se është 100% i sigurt se 34-vjeçarja do të sjellë në jetë 4 foshnje.

 

Të katër djemtë lindën të fo rtë dhe të shëndetshëm, dhe madje edhe fëmija më i vogël, me peshë 879 gram, nuk iu dha ndi hma e oksigjenit.

 

Të katër qëndruan në njësinë e kuj desit inte nsiv për disa javë për t’u moni toruar, ndërsa djali i fundit mbërriti në shtëpi javën e kaluar.

 

Prindërit Marr thanë që ata po shijojnë çdo moment me djemtë e tyre, duke parë ndërsa rri ten dhe ndryshojnë çdo ditë.

- Advertisement -

TE FUNDIT