-0.5 C
Tirana

“Dea është xheloze për Jorin”/ Luizi ngacmon Dean

VENDI

Një diskutim mes Deas, Luizit dhe Kiarës po diskutonin lidhur me diçka. Ata u pyetën nga moderatorja se çfarë ndodhi.

 

Dea: Luizi më tha që unë e kam parë Jorin me xhelozi kur ajo ka bërë dush dhe unë i thash që ai iu qep Jorit kur doli Kiara.

 

Luizi: Po kur i hipe Shpatit, tu duk e bukur?

 

Kiara: Dea “kunjat” me mua nuk të ecin.

Jori: Unë dhe Luizi po bënim shaka me Dean. Ajo nuk më sheh me atë sy. Nuk ka fare diskutim për këtë gjë.

- Advertisement -

TE FUNDIT