9.5 C
Tirana

Burri i saj humbi jetën nga koronavirusi! Kur i dhanë telefonin e tij, ajo gjeti diçka që s’e priste!

VENDI

Pasi Jonathan Coelho humbi je tën nga ndërlikimet e koronavirusit, gruas së tij Katie iu dhanë gjërat që ai kishte me vete në spital. Midis këtyre ishte edhe telefoni i tij.

 

Ajo ndezi telefonin e burrit të saj dhe gjeti një letër që Jonathan kishte shkruar disa ditë para se të intubohej. “Unë ju dua me gjithë zemrën time dhe ju më bëtë të jetoj jetën më të mirë për të cilën mund të dëshironit,” shkroi ai. “Unë jam shumë me fat dhe shumë krenar që jam burri juaj dhe babai i Braedyn dhe Penny.”

 

Katie ndau letrën emocionuese në Facebook . “Katie, ju jeni personi më i dashur, i mrekullueshëm dhe fantastik që kam njohur ndonjëherë, jeni vërtet unik, sigurohuni që të jetoni jetën me lumturi dhe të njëjtin pasion që më bëri të bie në dashuri me ju”. “Të shohësh duke qenë nënë e fëmijëve tanë ishte përvoja më e madhe e jetës sime”. Jonathan, 32 vjeç, mësoi në 24 Mars se ai kishte qenë në kontakt të ngushtë me dikë pozitiv për koronavirus. Edhe pse ai nuk ndihej ke q, përveç një migrene, lod hje dhe pa sens nuhatjeje, ai arriti të testohej.

 

“Në vetëm 24 orë ai filloi të kollitet dhe me gjithë atë kollë nuk mund të merrte frymë,” tha Katie. “Doktori i tha të shkonte në spital sepse ai me siguri do të kishte nevojë për aerosol.” Pas një jave pa asnjë përmirësim ai u intubua. “Ata u përpoqën t’ia hiqnin atë në ditën e shtatë, por ai po kishte shumë, shumë pro bleme me frymëmarrjen,” tha Katie. “Ata besuan se ai po kalonte një sulm pa niku, kështu që ata e lejuan atë të bënte një telefonatë. Ai vetëm tha: ‘Unë të dua dhe më vjen keq’ dhe më pas iu desh ta intubonin përsëri. ”

 

Gjatë javëve, gjendja e Jonathan u përmirësua, por kishte edhe disa përke qësime që Katie ndau në Facebook për t’i ditur të gjithë. “Unë thjesht do të doja të zgjohesha nga ky m akth. Ne na mungon shumë Jonathan, tani janë 24 ditë të vështira që ai është shtruar në spital”. Më 22 Prill, Jonathan pati një atak ka rdiak dhe ndërroi je të. “Dhimbja jonë është e papërshkrueshme, gjithçka ka humbur për ne. Zemra ime nuk është as e th yer, por është shk atërruar, “shkroi Katie. “Fëmijët e mi dhe unë do të jetojmë pjesën tjetër të jetës sonë pa Jonathan. Dhe thjesht nuk e di se si do ta bëjmë “.

 

Përveç që i la një letër gruas së tij, Jonathan shkroi edhe diçka për fëmijët e tij. Çifti kishte dy fëmijë, Bradyn, 2 vjeç e gjysmë, dhe Penelope, 10 muajsh. “Thuaj Bradyn se ai është shoku im më i mirë dhe se jam krenar që jam babai i tij dhe të gjitha gjërat fantastike që ai ka bërë dhe vazhdon të bëjë. Thuaj Penelope që ajo është një princeshë dhe se në jetë mund të ketë gjithçka që dëshiron. Unë jam me të vërtetë me fat … ”

- Advertisement -

TE FUNDIT