9.5 C
Tirana

”Bëri për të qarë Gentin që është 50 vjeç burrë”, Luizi kundershton olten

VENDI

Tani që gjërat janë ‘qetësuar’ disi mes Gentit dhe Oltës, banorët kanë filluar ta analizojnë situatën me ftohtësi. Luizi është një nga ata që në këtë mes duket se i jep më shumë të drejtë Gentit duke qëndruar nga ana e tij.

 

Luizi: Ky burri është 50 vjeç, ka 3 fëmijë, ka një gru zonjë, familje fisnike. Dhe të arrijë ajo ta bëjë të qajë për diçka që se ka bërë, se di asaj bravo i qoftë, por ajo gënjen ditën me diell. Të njëjtën gjë bëri dhe me Zhaklinën, thotë ai duke iu referuar Oltës.

Nga ana tjetër Genti thotë se Olta po ndjek të njëjtën strategji me të si me Zhaklinën. Kjo sipas tij qëndron pas debαtit të fοrtë që ai pati një ditë më parë me banorët e shtëpisë.

Genti: Olta doli në prime që kishte nxjerrë Zhaklinën dhe edhe me mua para prime kishte debatuar dhe doli e njëjta strategji. Ça bën ajo, s’ka me kë të zihet, edhe krijon situata.

Sipas Teas, Olta është duke bërë fushatë politike, por banorët thotë ajo nuk po i largohen Gentit, prej saj.

Tea: Arsyeja pse të janë kthyer të gjithë, ti mendon se është për shkak të Oltës. Olta po bën fushtatë politike, kjo është e vërtetë!

Olta këtë e bën me çdo person që ka përplαsje, siç e bëri me Zhkalinën, por ty nuk po të largohen të gjithë për shkak të saj.Tani ti këtë gjë se bën për shoq, ti nuk e ke strategji, se ty realisht nuk të pëlqen kur të tjerët futen në kuzhinë.

Genti: Ajo u kap një fjale, dhe shfrytëzoi rastin që të gjithë keni pas me mua gricje, dhe erdhi tek ju me radhë….Κujtojmë se Genti shkoi i kërkoi falje oasi Olta u mërzit shumë për një batutë që ai bëri dhe u interpretua ndryshe nga të gjithë.

- Advertisement -

TE FUNDIT