28.5 C
Tirana

Befasohet Eni Cobani! Gruaja fton burrin në “Shihemi në Gjyq”, i kërkon ta lërë shtatzënë

VENDI

Pjesë e rubrikës “Shihemi në Gjyq” është bërë Pranvera dhe Edmondi. Të dy janë të martuar prej 5 vitesh por ende nuk po arrijnë të bëjnë një fëmijë. Doktorët pasi janë vizituar i kanë thënë se të dy janë shumë në rregull por faji mund të jetë stresi, për këtë arsye Pranvera i kërkon publikisht Edmondit që të heqë streset e të bëhet nënë sa më parë sepse mosha po ikën.

 

Ardit Gjebrea: Pranvera është bashkëshortja e parë zyrtare e Edmondit, por jo e para në dhomën e tij të gjumit sepse ka qenë dikush tjetër më parë nga ku lindi dhe një djalë. Edmondi: Kam qenë e martuar me një nënshtetase gjermane në moshën 25 vjeç, por më shumë ishte martesë për lidhje. Kjo është martesa e dytë zyrtare.

 

Ardit Gjebrea: A dhe e treta në dhomën e gjumit? Edmondi: Dhe e fundit me moshën i kemi hedhur mbrapa të gjitha. Pranvera: Ai ka një shqetësim shumë të madh, por ky shqetësim na ka sjellë në këtë gjendje. Më parë bashkëshorti ka bashkëjetuar me dikë tjetër dhe nga kjo bashkëjetesë ka ardhur një fëmijë dhe ai ka shumë merak se nëna e fëmijës së tij po v uan nga shëndeti mendor.

 

Ardit Gjebrea: Cili është pro blem? Pranvera: Problemi është se ne kemi 5 vite që jemi bashkë dhe kemi shkuar tek doktorat më të mirë për të ngelur shta tzënë, por doktorët kanë thënë që e keni vetëm nga str esi sepse jeni të dy të shëndetshëm.

- Advertisement -

TE FUNDIT