30.5 C
Tirana

Bashkia ripërsërit: Vllaznia do të shitet gjatë prillit. Dy operatorë në garë për vlerësimin

VENDI

Ne fund te prillit pritet që të përfundoj procedura e shitjes së aksioneve të Klubit të Futbollit Vllaznia, shprehet kështu Nenkryetarja e Bashkisë Shkodër Emilia Koliqi, e cila sqaron se ende nuk ka një vlerë të aksioneve të klubit Vllaznia pasi cdo gjë është në fazën e vlerësimeve.
 
As stadium “ Loro Boriçi” e as Fusha Sportive “Reshit Rusi” nuk jane pjese e aseteve te Klubit te Futbollit “Vllaznia”, por eshte emri i klubit, trofete dhe kampionatet, rezultatet e arritura nder vite jane pjese e vleresimit.
Sipas nenkryetares së Bashkisë Shkodër kriteri për të hapur garën për blerjen e aksioneve është plotësuar pasi deri tani janë dy operatorë ekonomik të cilët janë në garë për të bërë vlerësimin e këtij klubi.
 
Bashkia e Shkodrës është pronare me 100% të aksioneve e Klubit të Futbollit “Vllaznia” dhe se tashmë duket se procedurat për shitjen e aksioneve janë drejtë fundit.
 
Por kush do e marr ekipin Vllaznia, aludimet janë të shumta, ndërsa nuk kemi asnjë emer konkret.
© shkodrasport.com

- Advertisement -

TE FUNDIT