3.5 C
Tirana

Banorët flasin për eleminimin e javës: “Mendoj që do ikë Genti”

VENDI

Pas debatit të fortë mbrëmjen e djeshme, banorët mendojnë se më i rrezikuari për të dalë është Genti.

Olta thotë se pas asaj që ka ndodhur mes tyre, ai do jetë i radhës që do lërë shtëpinë.

Olta: Unë nuk e bëj interesante, por do i ngre një mur dhe do e shohi ai!

- Advertisement -

TE FUNDIT