10.5 C
Tirana

Banorët e këtij vendi thonë se në Virgjëreshën Mari u shfaq në qiell: Do na mbrojë nga…. faleminderit nënë dhe sill të mira!

VENDI

Përdoruesit e internetit në Argjentinë kanë falënderuar Virgjëreshën Mari për mbrojtjen e tyre pasi pretenduan se një imazh i saj u shfaq në qiell në mes të shpë rthimit të koronavirus.

Virgin Mary feast day: What new day means to Phoenix Catholics

Imazhi u shfaq rreth orës 5 pasdite të mërkurën në qytetin San Carlos, në provincën veri-lindore të Argjentinës të Corrientes dhe më vonë u përhap në mediat sociale.

Babai i vajzës që bëri fotografinë tha:

Në qiell, filloi të shihej një ylber dhe më pas disa pika filluan të krijonin figurën (të Virgjëreshës) në qiellin që rrethon diellin.

Mediat lokale raportojnë se disa banorë e krahasuan figurën e parë në qiell me Virgjëreshën e Itati, shenjti mbrojtës i krahinës së Corrientes.

Ndërsa Susy Jimenez e shihte figurën si Virgjëreshën Mari, duke shkruar:

Faleminderit Nënë për mbrojtjen tonë, për ndërmjetësimin për Zotin dhe për mëshirën tënde për njerëzit.
Raportet tregojnë se figura është parë edhe nga qyteti i afërt i Candelaria. San Carlos thuhet se është një nga qytetet më të vjetra jezuitë në provincë.

Duke e lidhur incidenmtin me pandeminë koronavirus dhe fillimin e karantinës në Argjentinë, Nancy Cervantes Saez komentoi:

Atje ka shumë histori… Unë e di që jemi shumë të ndjeshëm, a nuk po kërkojmë pak shpresë?

- Advertisement -

TE FUNDIT