21.5 C
Tirana

Babai dhe njerka bejne xhestin e tmerrshem, i presin floket shkukrt 13 vjeçares…

VENDI

Ne të gjithë e dimë se bukuria e vërtetë e një personi vjen nga brenda, megjithatë, të gjithë shq etësohen shumë për pamjen.

 

Sepse, në fakt, veshja me një fustan të ri, ose të kesh një stil të ndryshëm flokësh, mund të rrisin vetëbesimin dhe të ndjeheni më mirë. Diçka që shumica e njerëzve shqetësohen janë padyshim flokët, pasi ato janë kuadri i fytyrës sonë dhe, për këtë arsye, një flok i prerë keq mund të tur përojë edhe individin më të sigurt në botë.

 

Le të imagjinojmë se sa e vës htirë mund të jetë për një adoleshente të përballet me një prerje drastike të flokëve kundër vullnetit të saj. Në janar, Kelsey bëri 13 vjeçe dhe për ditëlindjen e saj ajo donte të bënte diçka të re për pamjen e saj. Ajo pëlqente të kishte flokë me ngjyrë më të çelët, kështu që ajo i kërkoi nënës së saj ta lejonte të bënte disa fije dhe ajo pranoi. Christin, nëna e Kelsey-t, sapo u kthye në shtëpi nga parukierja i bëri një foto vajzës së saj të lumtur për flokët e rinj.

 

Megjithatë, lumturia nuk zgjati shumë. Pak ditë më vonë, Kelsey shkoi për të vizituar të atin e saj që jeton me partneren e tij (njerkën) por shumë shpejt u pen dua me hid hërim. Kelsey është kaq e turpëruar sa ajo as nuk mund të tregojë fytyrën. Dhe nuk ka nevojë të shohësh fytyrën e saj për të kuptuar se çfarë ka ndodhur me të. Flokët me fije janë zhd ukur. Kelsey tani ka flokë të shkurtër dhe prerja është e parregullt. Sipas hallës së vajzës, babai dhe njerka i prenë flokët e saj të gjatë pasi u zem ëruan me të.

 

Flokët ia prenë kundër vullnetit të vajzës. Babai dhe partnerja e tij punojnë si zjarrfikës dhe për momentin, për shkak të gjestit të tyre, ata u pezulluan të dy. Nëna e Kelsey-t thotë se ata i prenë flokët vetëm për ta pos htëruar. Pas inc identit, autoritetet po hetojnë faktet. Ju as që mund ta imagjinoni se sa e tme rrshme ishte kjo që ndodhi për këtë vajzë të re. Çfarë mendoni për këtë histori të pabesueshme?

- Advertisement -

TE FUNDIT