16 C
Tirana

Apple tani me mbështetje online edhe në YouTube (Video)

VENDI

Mund të jeni të paqartë rreth funksioneve të plota që ofron iPhone ose iPadi juaj i ri dhe ju nuk mund të kuptoni se si të kryhen disa gjëra relativisht të thjeshta në këto pajisje.
Ju mund të vizitoni faqet ndihmuese në internet të Apple për një zgjidhje, ose të provoni fatin tuaj duke përdorur shërbimin e mbështetjes së kompanisë në Twitter. Ose mund të ngarkoni aplikacionin Apple support nëse gjithçka tjetër dështon.
E pra, falë një kanali të ri në YouTube të nisur nga kompania me bazë në Cupertino të martën, tani keni një mundësi tjetër.
Apple Support në YouTube është një përmbledhje e videove për këdo që kërkon këshilla për të nxjerrë më shumë nga iPhone dhe iPad. Shumica e videos gjithashtu do të funksionojë edhe për ata prej jush me një iPod Touch, megjithëse Apple përmend vetëm pajisjet e saj më popullore iOS në kanalin e ri të YouTube.

- Advertisement -
- Advertisement -

TE FUNDIT