9.5 C
Tirana

“Apeli i Stiverinit ndaj banoreve, hidhni mbeturinat ne vendin e caktuar”

VENDI

Ky eshte Stiverin Nasufi, qe nga viti 2000 punon ne pastrimin e qytetit me turne perkatese. Per te nuk eshte e lodhshme puna, aq sa eshte papergjegjshmeria e qytetareve te cilet vazhdimisht mbeturinat e tyre i hedhin jashte kontiniereve

Ne vend qe te merret me pastrimin e kazaneve, Stiverinit i duhet te merret me pastrimin e trotuareve prane kontiniereve te cilet jane te mbushur me mbeturina. Situata me e rende eshte ne unazen perendimore

Qytetaret vazhdimisht ankohen se nuk pastron bashkia apo kompania, por ne fakt se pari gishtin duhet ta drejtojne nga vetja thote Stiverini

Apeli u drejtohet qytetareve, pasi tashme me rritjen e temperaturave gjendja e trotuarave dhe vendeve afer kontiniereve behet edhe me e renduar, ku mbeturinat kundermojne nga era e keqe dhe papastertia…

/Tv1 channel/

https://fb.watch/5xd3mJiC8S/

- Advertisement -

TE FUNDIT