15.5 C
Tirana

A e keni marrë patentë shoferin me meritë? Kush ka përparësi në këtë kryqëzim?

VENDI

A mendoni se jeni shofer i mirë? Në mediat sociale po qarkullon një ilustrim i një kryq ëzimi që ka bërë konfuzë shumëkënd,

ngase gjy kuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë.

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryq ëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus.

Kamioni duhet të kthehet majtas, makina djathtas pasi autobusi shkon drejt. Si do të bëhet kjo?

- Advertisement -

TE FUNDIT