10.5 C
Tirana

10 gjërat që e bëjnë lidhjen tuaj të zgjasë përgjithmonë

VENDI

Nuk duhet të bëni shumë, nëse doni që lidhja juaj të zgjasë gjithë jetën…pa shumë përpjekje! Nuk është fare e lehtë në ditët e sotme që të arrish në “finalen” e dëshiruar, në altar apo përgjithmonë të lumtur. Por, duke ndj ekur këto 10 këshilla të thjeshta ju mund ta mbani një lidhje gjatë dhe të qëndrueshme, me shumë gjasë edhe për gjithë jetën…

 

1. Filloni ditën së bashku

Të zgjoheni së bashku është një nga gjërat më të bukura për një çif t. Gjithmonë përpiquni të flini së bashku dhe të zgjoheni duke u përqafuar çdo mëngjes.

 

2. Pranoni veten ashtu si jeni

Secili prej nesh ka pikat e fo rta dhe të dob ëta. Kur e gjejmë partnerin, ne dashurohemi me të, ashtu si ai është… Kjo është arsyeja pse nuk duhet të përpiqesh kurrë ta ndryshosh atë dhe duhet ta pranosh ashtu siç është.

 

3. Mos e merrni veten të mirëqenë

Është e lehtë të mendosh që gjëra të caktuara në një marrëdh ënie janë për shka kun tuaj, por marrja e tjetrit si i sigurt është mënyra më e shpejtë për ta humb ur atë.

 

4. Ji zemërgj erë me komplimentet

Imagjinoni se gjë e mirë janë komplimentet për një çif t. Pra, tregohuni bujar në bërjen e tyre. Një kompliment do të përmirësojë ditën e partnerit, por edhe të atyre që e bëjnë atë.

 

5. Bëni kompromise dhe sakri fica

Nëse dëshironi një marrëdh ënie që zgjat shumë, duhet të bëni sakrifica dhe disa kompromise …të dy! Dashuria nuk është e vetmja gjë që i duhet një çif ti për të qenë bashkë përgjithmonë.

 

6. Mos gjy koni

Para se të gjyk oni tjetrin, provoni të ecni në këpucët e tij.

 

7. Mbështesni dhe inkurajoni veten

Një çif t duhet të mbështes njëri-tjetrin, edhe pa asnjë arsye!

 

8. Falni dhe harroni gabi met

Të gjithë mund të bëjnë ga bime dhe falja është e rëndë sishme në një çif t. Natyrisht ne nuk po flasim për gab ime të përsëritura, por për gab ime që mund të sjellin retë e ze za në marrëdhë nien tuaj.

 

9. Jini të hapur dhe të sinqertë

Ndershmëria paguan gjithmonë! Mundohuni të thoni gjithmonë të vërtetën, edhe kur ju dhemb…

 

10. Qeshni së bashku

E qeshura është e rëndësishme, mos harroni të buzëqeshni gjithmonë.

- Advertisement -

TE FUNDIT