Zoti President shpëtoje Republikën nga Edi Rama

Zoti President!

PUBLICITET

Në vitin 2005 rastësia bëri që të të njihja nga afer. E qe nga ajo kohe, edhe pse isha shume i ri, mbaj mend qendrimet e tua te prera dhe pa ekuivok ndaj shtetberjes dhe Kushtetutes

Po, i mbaj mend makinacionet e Edi Rames ndaj teje qe ne 2007, pastaj me ndryshimet Kushtetuese te 2008, pastaj me zgjedhjet e 2009 e keshtu me rradhe.

Por di mire dhe cdo qendrim tendin si nje BURRE.

E keshtu vajti kjo histori. Ai një i pabesë dhe ti një burre. Nga 2005 (që mbaj mend une) deri ne 2019, sot qe po flasim. Ai Kryeminister e ti President.

Te lutem, beje edhe kete here ate qe ke bere perhere.

Shpetoje Republiken dhe Kushtetuten nga Edi Rama.

Nga Elio Laze Gazetar

PUBLICITET