Zbulohet sekreti i martesës së lumtur

Një studim i ri ka treguar se sekreti i një martese të lumtur është të qëndroni larg njëri-tjetrit për 5 ditë në miaj. Ata që punojnë larg shtëpisë thonë se kanë marrëdhëniet më të lumtura

PUBLICITET

Kjo i bën të kuptojnë se sa i mungon partneri/partnerja dhe janë më të pasionuar kur janë bashkë. Pesë ditë është koha ideale për të qëndruar larg

Një sipërmarrës që e bën këtë metodë tha: Distanca është e rëndësishme pasi më bën të kuptoj sa shumë e dua atë

Studimi përfshiu 2 mijë persona,ku 4 në 10 prej tyre thonin se punonin larg shtëpisë për disa ditë dhe kishin martesën ideale

PUBLICITET