Vendosi kamera në shtëpi, shokohet nga ajo që zbulon për shoqen e saj të ngushtë.

Një vajzë e re kishte vënë re se paratë e saj po zhdukeshin. Kështu Samantha Wood vendosi të instalonte kamera në shtëpinë e saj. 27 vjeçarja kishte filluar të dyshonte tek shoqja e saj e ngushtë prej 14 vitesh se ndoshta i vidhte paratë.

Për ta vërtetuar ajo instaloi një kamera në kuzhinë. Më pas Samantha la çantën e saj ku ndodhej brenda portofoli në kuzhinë. Pamjet filmike kapën momentin kur Collier shoqja e saj futi duart në kuletën e Samanthës.

Pasi mori disa para ajo i fshehu lekët nën rroba. Samantha u shokua dhe e denoncoi aktin e rëndë. Tani Collier i ka dërguar shumë mesazhe shoqes ku i ka kërkuar falje.