Silva Baltadori: Kur zihem me partnerin i telefonoj …

Silva Baltadori dhe vajza e saj Mabel ishin të ftuara në Ftesë në 5 me Bieta Sulon nga ku folën rreth marrëdhënies së tyre tejet të veçantë.

PUBLICITET

Si gjithnjë spontane dhe pa komplekse Silva foli hapur për divorcin me të atin e dy fëmijëve të saj si dhe marrëdhënien me partnerin e ri holandez.

Ajo zbuloi se ruan një raport miqësor shumë të mirë me ish bashkëshortin madje e telefonon dhe i kërkon këshilla çdo herë që ka konflikte me partnerin aktual.

Unë kam jetuar një dashuri shumë të madhe me babain e Mabel sot jemi miq të mrekullueshëm.

Më beso është ndoshta tabu nëse kam ndonjë konflikt të vogël me Dikun partneri aktual unë marr në telefon Xhorxhon tha ndër të tjera ajo.

PUBLICITET