Shqipëria dëbon dy diplomatë sepse…

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj njofton dëbimin e dy përfaqësuesve diplomatikë të Ambasadës së Republikës Islamike të Iranit në Shqipëri Mohammad Ali Arz Peimanemati dhe Seyed Ahmad Hosseini Alast.

PUBLICITET

Ata janë shpallur persona të padëshirueshëm, për shkak të zhvillimit të veprimtarisë në mospërputhje me statusin e tyre dhe parimet e Konventës së Vjenës për Marrëdhëniet Diplomatike.

Dy përfaqësuesëve të Republikës Islamike të Iranit ju është kërkuar largimi i menjëhershëm nga territori i Republikës së Shqipërisë.

PUBLICITET