Shpëtohen mrekullisht nëna dhe i biri 4-vjeçar në Velipojë

Një ngjarje e rën dë ka ndodhur pak më parë në plazhin e Velipojës.

PUBLICITET

 

Mësohet se një djalë 4-vjeçar bashkë me nënë e tij kanë qenë duke u mby tur në det.

 

Por fatmirësisht, dy persona kanë arr itur t’i shpë tojnë, duke i nxje rrë në bregun e detit.

 

Ndërkohë, i mit uri me nënën janë dërguar menjëherë në spitalin e Shkodrës.

PUBLICITET