Shkodër, përplasje në Qendrën e Votimit, i vihet zjarri një klase (Video)

Protestues nga opozita mbrëmjen e kësaj të shtune janë grumbulluar pranë shkollës “Shejnaze Juka” në Shkodër ku ndodhen materialet zgjedhore për qarkun të dorëzuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.
Sipas infoemacioneve nga përplasjet janë thyer xhamat e shkollës dhe i është vënë flaka një prej klasave të kësaj shkolle.
Mbërritja e forcave të FNSH ka tërhequr pas përfaqësuesit e opozitës të cilët ndodhen në derën kryesore. Materialet zgjedhore janë të paprekura deri më tani.
http://www.focus24.info/wp-content/uploads/2019/06/img_4825.mov

PUBLICITET