Shih si je katandisur, Kryemadhi sherr me aktivistët

Monika Kryemadhi është konfliktuar me aktivistët që kanë mbrojtur shëmbjen e godinës së teatrit.

PUBLICITET

 

Atë e kanë konsideruar si palë me kryeministrin Edi Rama, dhe si një ndër personat që ndikoi për dështimin e kauzës së Teatrit Kombëtar.

 

PUBLICITET