RRUGA QË MIRËMBAHET NGA BANORËT

Rruga që lidh fshatrat Kuc e Vukatanë me pjesën tjetër të njësisë Guri Zi ka qënë tepër e amortizuar dhe thuajse e pakalueshme. Por duke parë se institucionet përgjegjëse nuk po marrin asnje masë atëherë kanë qënë vetë banorë të cilët kanë nisur me fondet e tyre të mirëmbajnë këtë rrugë duke e shtruar me cakull.

PUBLICITET

Ky aks për banorët e njësisë Guri Zi është tepër i rëndësishëm duke qenë se shkurton distancën me zonat që pëshkohet

Kjo rrugë tregojnë banorët është ndërtuar para pak vitesh në kohë fushate elektorale brenda një nate. Që atëherë dhe deri më tani askush nuk ka vënë më dorë duke e lënë këtë segment të amortizohet. Banorët kërkojnë që aksi ku ata kalojnë shpesh të rikonstruktohet sa më shpejt të jetë e mundur

 

 

PUBLICITET