Rezarta Shkurta nuk mund të tolerojë, ajo kërcënon hapur…

Rezarta Shkurta që dikur ishte mjaft aktive në botën e muzikës, sot dihet tashmë publikisht që i dedikohet Hera Company, një biznes që i dedikohet bebave dhe seteve fotografike të të porsalindurve. Por së fundmi, gruaja e Ermalit është ndeshur me një fenomen të cilin ka vendosur ta ndajë me të gjithë ndjekësit e saj në rrjetet sociale. Në disa foto Shkurta ka publikuar disa foto ku krahas tyre thekson se ka kompani që shohin mënyrën se si ajo i realizon fotot e bebave dhe i imitojnë ato, duke dalë në treg me të njëjtin produkt. Pavarësisht se në disa foto, Rezarta vë në dukje disa ndryshime të vogla që janë përpjekur ti bëjnë kolegët e saj, përfundimi është imitimi i një produkti që sipërmarrësja thekson se pavarësisht kësaj, sërish nuk ia dalin dot të jenë në nivel me të.

PUBLICITET

Ajo kërcënon hapur se me këtë çështje do të merren organet kompetente, dhe se nuk e ka problem fare që imitohet, por ngre pytjen. Çfarë do të bëjë tashmë fotografja nëse i fshihen të gjitha fotot? Ajo vijon më tej teksa shkruan se edhe Louis Vuitton imitohet nga kinezi, pork jo tregon se kompanitë të cilat e konkurojnë nuk kanë stimul dhe se kalojnë dot. Është një situatë me të cilën përballem çdo ditë, por sot po i bëj publike. Edhe Louis Vuitton imitohet nga kinezi por ju skeni as stimul që të ma kaloni me këtë çështje do të merren organet kompetente, shkruan Rezarta më tej.

PUBLICITET