Parlamenti holandez nis diskutimet për Shqipërinë

Parlamenti holandez ka nisur diskutimet në lidhje me vendimin për hapjen e negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për Bashkimin Europian.

PUBLICITET

Vendimi nga KE do te jepet me 18 tetor, ndërsa Gjermania ka ndezur dritën jeshile për Shipërinë ndërsa ka vendosur 9 kushte për t’u plotësuar.

Hollanda është një nga vendet më skeptike se bashku me Francën për negociatat me Shqipërinë.

PUBLICITET