Në fillim mendoi se kishte gjetur një thesar në lumë, i riu nuk u beson syve çfarë kishte brenda (Video)

Një i ri nga Shtetet e bashkuara ishte në kërkim të një thesari në thellësitë e lumit të Kolombit.

PUBLICITET

 

Si fillim ai gjeti një medalion dhe më pas disa vegla të tjera, përfshirë edhe monedha, shkruan meganews.

 

Kur shikoi më vonë një kuti të zezë, ai u habit pasi mendoi se fati i buzëqeshi dhe mund të ishte një thesar, por kur e pa se çfarë ishte donte të dilte menjëherë nga aty.

 

Ngjitur me kutinë e zezë ishte një etiketë me shkrim: Ishte hiri i një personi, që pasi ishte djegur ishte hedhur në lumë.

 

Video është publikuar vetëm pak ditë më parë dhe po thyen rrjetin.

 

PUBLICITET