Ndërron jetë një tjetër pacient me virus, ishte i shtruar tek Sanatoriumi…

Ndërron jetë një pacient, i prekur nga koronavirusi, që ndodhej i shtruar në spitalin e Sanatoriumit. Mësohet se pacienti kishte disa sëmundje bashkëshoqëruese, si diabet dhe hipertension.

PUBLICITET

Personi ishte shtruar më herët në Sanatorium, por u transferua në spitalin Infektiv dhe më pas sërish tek COVID 2, pasi gjendja e tij u rëndua.

PUBLICITET