Nano: Do ishte qesharake nëse do liroheshin të arrestuarit për protestën në Rrugën e Kombit

Do ishte qesharake nëse 11 të arrestuarit për protestën e Rrugës së Kombit do liroheshin.
Për gazetarin Mustafa Nano, të enjten, në studion e emisionit ‘Opinion’ në TV Klan, një hap i tillë do t’a nxirrte shtetin qesharak.
Nano tha se nuk ka ndonjë mënyrë për t’i liruar, pavarësisht dëshirës.
“Mund të ketë një mënyrë dhe t’i shpërndajnë për shtëpira dhe ne t’mos na e thonë. Por nuk ka një mënyrë, pasi do ishte qesharake”,- tha Nano.

PUBLICITET