Mjeku Kalo thirrje qytetarëve: Është koha juaj populli im. Do mendojmë për mirëqënien apo do brohorasim “rroftë partia”…

Mjeku i njohur infeksionist Tritan Kalo, pjese e Komitetit Teknik te Eksperteve per situaten e koronavirusit ne vend ka një mesazh për shqiptarët.

PUBLICITET

 

Ai pyet nese kane reflektuar ne dy muaj karantine, apo “do vijojmë të brohorasim “Rroftë partia” dhe të nesërmen të marrim rrugët e kurbetit?!

 

Mesazhi i Tritan Kalos

A kemi reflektuar ndopak si “il poppolo Albanese” gjatë këtyre dy muajve “QUARANTIN”…..Do fillojmë të mendojmë thelbësisht për ARDHMËRINË dhe MIRËQËNIEN TONË, apo do vijojmë të brohoraaim “Rroftë Partia”, e të nesërmen me trastë krahut të marim udhën e hidhur të theqafjes/gurbetit….Kurrë të mos i harojmë vargjet epope: “Koha është e Maskarenje, por ATDHEU i Shqiptarëve”. (Ali Asllani)….Është koha e juaj Populli im!!!

PUBLICITET