Mësoni si të dalloni një parfum origjinal nga imitimi i tij.

Parfumi është një një produkt i padukshëm në pamje të parë, por pa diskutim një prej atyre akesorëve më përcaktues në stilin e një personi. E keni pyetur veten pse na pëlqen një parfum? Ndoshta sepse na kujton diçka. Ndoshta sepse na përfaqëson, na shpreh, na plotëson. E vështirë përgjigjja. Shqisa e të nuhaturit është ajo që ka ndërhyrje të menjëhershme tek kujtesa jonë, tek emocionet e njeriut dhe psikologjia e tij. Është e vështirë të përcaktosh nëse ekziston një ditë ose stinë e veçantë ku duhet përdorur vazhdimisht parfum, por njëzëri pohojmë që ditët e nxehta të verës do të ishin të paplota pa nuhatjen e aromave joshëse. Eksperienca ka treguar që shpeshherë bëhen mashtrime të mëdha dhe përfundoni duke blerë një produkt të lirë dhe mbi të gjitha imitim. Në këtë artikull do të gjeni tre hapat që do tju ndihmojnë të bëni zgjedhjen e duhur dhe të mos bini pre e mashtrimeve.

PUBLICITET

Ambalazhimi në pjesën e poshtme të parfumeve orgjinalë, aty ku gjendet barkodi, është i gdhendur një kod i veçantë që ndryshon nga prodkuti në produkt, por tregon origjinalitetin e tij. Në parfumet fake, ky kod nuk ekziston. Ngjyra e parfumit. Shtëpitë e njohura të prodhimi të parfumeve nuk përdorin ngjyrues artificial në produktet e tyre. Një parfum origjinal vjen një gjithmonë në një tonalitet të zbehtë, kurse imitimet janë të ndezur. Vendosja në kuti. Kur blejmë një parfum, sigurisht që ajo që na tërheq është dhe kutia apo shishja me të cilën prezantohet. Kur hapni parfumin që keni blerë kushtojini rëndësi këtij detaji pasi mund të jetë shumë përcaktues. Parfumet origjinale kanë prerje të kutisë në varësi të formës së shishes, kurse kutia e një imiti ngjan me paketimin e një sapuni.

PUBLICITET