Komshinjtë flasin për Kejvinën dhe Redjanin, ja masat që mori modelja pas arrestimit të Redjanit.

Janë publikuar detaje të reja në lidhje me bashkëjetesën që modelja Kejvina Kthella kishte me Redjan Rrajën, tashmë të arrestuar për atentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoja. JOQ, ka publikuar disa mesazhe, nga qytetarë të cilët shprehen se janë fqinjë me Kejvinën dhe kanë parë se si e ka përjetuar ajo arrestimin e Darës së Krujës. Në një nga mesazhet e publikuara nga JOQ dhe sendet e 34 vjeçarit dhe ia ka hedhur në plehra. Kjo zoga jetonte me atë tipin. I kemi komshinj, dhe pas gjitha ndodhisë i mori rrobat e të gjitha sendet e tij poshtë pallatit. Ja hodhi në plehra, shkruan njëri. Ndërsa një tjetër tregon se banonin në zonën e Selitës në një nga pallatet e biznesmenit Shkëlqim Fusha.

PUBLICITET