Kompania shqiptare merr nismën për 2 të rinjtë me sindromën Down.

Fashion Group Albania, përfaqësuesja zyrtare në Shqipëri e markave ndërkombëtare si Mango, Cortefiel, Carpisa, Okaidi, Parfois, Women Secret, Springfield, Prenatal dhe Geox, në kuadër të fushatës së vlerës së Përgjegjshmërisë që u organizua nga Grupi Balfin pjesë e të cilit është.

PUBLICITET

Si dhe nismës sociale të ndërgjegjësimit për punësimin e individëve me Sindromën Down që kompania ka ndërmarrë, ka bërë të mundur punësimin e dy të rinjve.

Ario dhe Ornela, kanë nisur punë pranë kompanisë në pozicionin asistent shitjeje, duke u suportuar plotësisht nga të gjithë punonjësit e saj.

PUBLICITET