Klajdi Haruni i bën kërkesën e ndjerë Flori Mumajesit.

Kënga e re e Flori Mumajesit Thjesht tdu, ka trazuar shumë shpirtra për shkak të historisë që ajo ka. E sigurisht që nuk mund të shpëtonte Klajdi Haruni, i cili ka shprehur dëshirën për tu martuar. Do të doja shumë të ishte kartolina e dasmës sime, shkruan Klajdi i cili e ka marrë menjëherë përgjigjen e duhur nga Flori. Shoku i tij i ngushtë nuk ka hezituar që ti japë një përgjigje pozitive Klajdit, e këndon vëllai jot për ty dhe për atë do ti shkëlqej sytë. Klajdi është treguar gjithmonë shumë i rezervuar për jetën e tij private, por para pak ditësh la të kuptohej se ishte në një lidhje por pa zbuluar asnjë detaj tjetër.