Ja kush është shenja më impulsive e horoskopit.

Është një shenjë e lidhur me betejat luftën dhe këmbënguljen por pa dyshim që askush nuk është prej hekuri dhe Dashi ka gjithashtu dobësitë e veta. Të lindurit nën këtë shenjë zodiakale duan gjithmonë të jenë të fortë dhe të rrëmbyer por në fakt kanë tendencën të fshehin anët e tyre të dobëta.

PUBLICITET

Ata kanë nevojë të vihen re dhe të besojnë që janë më të mirët. Defekti më i madh është se një Dashi nuk i pëlqen të pranojë se ka gabuar do të përpiqet në çdo mënyrë që ti bëjë njerëzit të besojnë të kundërtën. Nëse dikush përpiqet të ofendojë një Dash ai është i gatshëm të mbrohet dhe të sulmojë.

Të njëjtën mbrojtje e përdor dhe me familjen miqtë dhe partnerin. Gjithmonë lufton për të mbrojtur nderin dhe vlerat e tij. Dashi është shumë impulsiv dhe shumë herë futet në telashe nuk i dëgjon mendimet e të tjerave dhe as nuk përpiqet të kuptojë çfarë gabimi ka barë.

Jeta e tij është gjithnjë në lëvizje asnjëherë nuk ndalet dhe është gjithnjë me nxitim madje shpesh lë pas dore edhe shëndetin. Por duhet ta bëjë se pse stresi dhe nervozizmi i bëjnë keq shëndetit kështu që nëse keni lindur nën shenjën e Dashit ju këshillojmë të kujdeseni për mirëqenien tuaj fizike dhe mendore si dhe të pushoni ndonjëherë.

Të lindurit e Dashit bëjnë gjithçka për të arritur atë që duan janë njerëz të suksesshëm që kërkojnë mënyra për të arritur qëllimet dhe ëndrrat e tyre sa më shpejt të jetë e mundur. Për këtë motiv shumë herë tentojnë të veprojnë në bazë të instinktit pa menduar për pasojat.

PUBLICITET