IMAM FEJZI ZAGANJORI NDEROHET “MIRËNJOHJA E QYTETIT”

Këshilli bashkiak i Shkodrës ka ndëruar me titullin ‘Mirënjoha e qytetit’ imamin e Xhamisë së Rusit me motivacionin ‘Aktivist i zellshëm i frymës dhe i harmonisë Kombëtare’. Ky titull i është dorëzuar nga kryetari I këshllit bashkiak Shkodër Xhemal Bushati

Nënkryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër Maxhid Cungu e cilësoi imamin Fejzi Zaganjori si edukues dhe frymëzues I disa brezave

 

Ceremoninë e ka përshëndetur edhe myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari
Ndërkohë vetë fejzi Zaganjori tha se ndihet i motivuar dhe I vlerësuar nga këshilli bashkiak Shkodër duke e nderuar me titullin ‘Mirënjohja e Qytetit’

Haxhi Fejzi Zaganjori është një aktivist i hershëm i Myftinisë Shkodër në fushën e pajtimit të gjaqeve dhe kontributet e tij në këtë drejtim janë të shumta dhe të suksesshme.