Harrojeni ujin, nëse dëshironi të hidratoheni duhet të konsumoni këtë gjë.

Nëse deri më sot keni menduar se konsumimi i ujit është e vetmja zgjidhje për të qëndruar të hidratuar, po ju themi se e keni gabim. Ndoshta po mendoni se në vend të parë janë pijet sportive, për shkak të marketingut që ju bëhet, por jo, as ato. Besojeni ose jo, uji dhe pijet sportive qëndrojnë përkatësisht në vendin e nëntë dhe të dhjetë në listën e pijeve më hidratuese.

PUBLICITET

Sipas studimeve të fundit, më hidratuese se çdo pije tjetër është qumështi i skremuar. Kjo për shkak se ai përmban laktozë qumështi, natrium, si dhe proteina e yndyra, të cilat zvogëlojnë nevojën për të urinuar duke na mbajtur të hidratuar për shumë kohë. Kështu që tani e dini zgjidhjen, kur të ndiheni të etur, ose kur të ndjeni se keni nevojë të hidratoheni, qumështi i skremuar është zgjidhja.

PUBLICITET